Att sjunga har alltid varit lika naturligt för mig som att äta. Så länge jag kan minnas har sången varit en central del av mitt liv. Som barn åkte jag och min familj runt i Sverige och sjöng och spelade i olika kyrkliga sammanhang och en längtan att få hålla på med musiken resten av livet växte sakta fram. 

I början av 2000-talet fick jag möjligheten att spela in min första singel. Den blev på svenska. Efter det följde ett par EP-skivor med soul och gospelinspirerad pop på engelska och 2007 kom mitt första album "This is another day" med mina låtar vackert producerade av Magnus Ahlgren. Uppföljaren "Take me as I am" kom 2010 också den producerad av Magnus Ahlgren. 2015 skrev jag en musikmässa som fick namnet "Take me to the cross" och i slutet av 2018 kom julskivan "The Story of Christmas". 

Jag har haft turen att få vara med och sjunga i de mest varierande sammanhang. Jag har jobbat med välkända svenska producenter och artister som Anders Bagge, Putte Nelsson och Carola och sjungit med och bakom mer eller mindre kända internationella artister som John Stoddart och Celine Dion.

Men det som gör mig allra gladast är när någon säger att en viss sång betytt något alldeles extra för dom. Att en text har talat in i deras liv. Att en melodi berört. Det finns helt enkelt inget större för en artist och låtskrivare.

Gå in och lyssna på låtarna! Jag hoppas de kan få betyda något för dig!