EVELINAS SÅNGFABRIK

Evelinas sångfabrik är min körverksamhet för barn och ungdomar från lågstadiet och uppåt. Vi startade 2014 och har sedan dess vuxit varje termin. Vi håller till i Växthus1, Patron Pehrs väg 3, i fräscha lokaler mitt i centrala Huddinge. Vi sjunger alltifrån klassiska barnvisor (de yngre åldrarna) till nutida pop, soul, gospel och schlager. Jag har över 20 års erfarenhet av att jobba med kör - alltifrån barn och tonårsgrupper till vuxna, och varje rep innehåller lite sångteknik, klangbildning, timing och utveckling av uttryck och rörelse. Vi har en kör för lågstadiet, en kör för de som går i åk 4-7 samt en tjejgrupp för högstadie och gymnasietjejer. Anmälan längst ner på sidan!

HÖSTTERMINEN 2021

 START: 1/9 AVSLUTNING: 25/11. 

KÖRSÅNG ÅK 1-3

FÖR BARN FÖDDA 2012-2014

Onsdagar kl.17.15-18.00 Växthus1, Patron Pehrs väg 3

Vi mixar klassiska barnlåtar med modern pop, soul, musikal och filmmusik, klassiska schlagers och senaste nytt på listorna. Vi tränar tonträff, dynamik, textning och rörelse. Terminen avslutas med en konsert.

Passar både den som är van att sjunga och den som är nybörjare.

TERMINSAVGIFT: 1200 kr

 

KÖRSÅNG ÅK 4-7

FÖR BARN FÖDDA 2008-2011

Onsdagar 18.00-18.45 Växthus1, Patron Pehrs väg 3

Vi sjunger modern och inspirerande pop, musikal och filmmusik, testar på soul och gospelgenrerna, och sjunger en del på engelska. Vi jobbar med grundläggande sångteknik så att vi kan hitta volym, bärighet och tonträff på ett naturligt sätt. Vi provar till viss del stämsång, och jobbar med enkel koreografi. Terminen avslutas med en konsert.

Passar både den som är van att sjunga och den som är nybörjare.

TERMINSAVGIFT: 1200 kr

 

GRUPPSÅNG

FÖR TJEJER 13 ÅR OCH UPPÅT

Onsdagar kl.18.45-19.45 Växthus1, Patron Pehrs väg 3

I denna grupp jobbar vi på en lite högre nivå, med modern och inspirerande pop, musikal och filmmusik, låtar från soul och gospelgenrerna, som vi blandar upp med tidlösa hits. Vi jobbar med stämsång och att sjunga i mindre grupp och testar solo för dom som vill. Vi jobbar med grundläggande sångteknik så att vi kan hitta volym, bärighet och tonträff på ett naturligt sätt. Vi jobbar också med enkel koreografi. Terminen avslutas med en konsert.

I denna grupp är alla välkomna som sjungit tidigare med Evelina, eller har sångvana sen innan. Maila evelina@evelinagard.se om du är ny och funderar på om denna grupp passar dig.

TERMINSAVGIFT: 1300 kr

ANMÄLAN EVELINAS SÅNGFABRIK

VIKTIG INFORMATION MED ANLEDNING AV COVID-19.
Deltagare i Evelinas körsångverksamhet ska stanna hemma vid minsta symtom på luftvägsinfektion, även lindrig hosta eller förkylningssymtom, för att inte föra eventuell smitta vidare. Tvätta händerna noga med tvål och vatten innan du går in i körsalen!

Evelinas Sångfabrik följer noggrannt Folkhälsomyndighetens direktiv och kan komma att tillfälligt pausa verksamheten om så krävs. Om så blir fallet kommer vi i mesta möjliga mån försöka kompensera för utebliven verksamhet i form av extra insatta repetitioner, antingen fysiskt, eller, om nödvändigt, online.

Det finns tyvärr inte möjlighet till ekonomisk kompensation.

Vi hjälps åt med att försöka hindra en snabb spridning av detta virus, och håller oss hemma vid symptomkänningar!

/Evelina